|     |   Kirjaudu sisään

AVON & LIKKOJEN LENKKI

 

Avon on mukana kaikissa Likkojen Lenkki –tapahtumissa vuonna 2016!
Likkojen Lenkki on naisille suunnattu liikuntatapahtuma – lajeina kävely, juoksu ja sauvakävely – jossa ilo, naisenergia, liikunta ja viihde kohtaavat ainutlaatuisella tavalla! Upeiden lenkkimaastojen lisäksi tapahtumat tarjoavat huippuviihdettä – joka lenkkikaupungissa likkoja ja yhteistyökumppaneitamme viihdyttävät huippuesiintyjät sekä osallistujia palvelee myös laaja Tapahtumatori tuote-esittely- ja myyntipisteineen. Avon on mukana tapahtumissa Paras puku –kisapalkinnoilla sekä löydät esittelypisteemme Tapahtumatorilta kaikista tapahtumista!

 

Ilmoittautuminen Likkojen Lenkki –tapahtumiin on nyt käynnissä! Ilmoittaudu osoitteessa likkojenlenkki.fi

 

  • Tampere lauantaina 21.5.2016 klo 12-18, Pyynikin kenttä – esiintymässä Neljänsuora ja Paula Koivuniemi
  • Jyväskylä lauantaina 28.5.2016 klo 12-17, Lutakon satama – esiintymässä mm. Virve Rosti, Freeman ja Menneisyyden vangit
  • Oulu lauantaina 13.8.2016 klo 12-17, Raatin stadion – esiintymässä Jonne Aaron ja Neljänsuora

 


RINTASYÖPÄÄ VASTAAN


Rintasyövän vastainen taistelu on lähellä sydäntämme.

Avonin maailmanlaajuinen kampanja rintasyöpää vastaan aloitettiin Isossa-Britanniassa vuonna 1992 ja olemme siitä lähtien väsymättömästi taistelleet ennaltaehkäistäksemme, hoitaaksemme ja lopulta kitkeäksemme rintasyövän kokonaan. Avon on yksi suurimmista rintasyövän vastaisen taistelun yritystukijoista. Avonin rintasyöpäkampanjan kautta tuetaan tiedon lisäämistä, koulutusta, seulontoja, diagnoosin saamista, hoitoon pääsyä, tukipalveluita sekä tieteellistä tutkimusta. Suomessa Avon on lahjoittanut rintasyöpäkampanjan tuotteista saadun tuoton lyhentämättömänä kotimaisen rintasyöpätutkimuksen tukemiseen ja tukiyhdistysten toimintaan jo vuodesta 2008.